Λίγα λόγια για εμάς
 

Η  ‘’ Pro Staff ’είναι μία εταιρεία πρωτοπόρος στο χώρο και ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών μασάζ, αισθητικής, διατροφολογίας και προγραμμάτων εκγύμνασης.

Η εταιρεία μας προσφέρει σε Πανελλαδική κλίμακα, ένα προνομιακό πρόγραμμα υπηρεσιών, σε διάφορες επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους, ινστιτούτα αισθητικής ,ιατρεία και tennis clubs.

Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί με ένα ευέλικτο πλάνο προσαρμοσμένο στις ανάγκες ζήτησης  της κάθε επιχείρησης, χωρίς υποχρεώσεις για μόνιμο προσωπικό καθώς έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε δικούς μας συνεργάτες οι οποίοι έρχονται στο χώρο σας και εργάζονται για εσάς μόνο τις μέρες και τις ώρες που  χρειάζεστε τις υπηρεσίες τους .

Οι συνεργάτες μας είναι ασφαλισμένοι και φέρουν μαζί τους αποδείξεις παροχής υπηρεσιών οι οποίες παραδίδονται μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις προσφέρεται προμήθεια στην επιχείρησή σας η οποία αποδεικνύεται με παράδοση Voucher.

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους συνεργάτες σε όλες τις ειδικότητες που παρέχουμε.

Αρκετά μεγάλος αριθμός πελατών σας υπάρχει πιθανότητα να ζητήσει συμπληρωματικές υπηρεσίες από το μενού της εταιρείας μας.

Ένα τηλεφώνημα σας στο κέντρο εξυπηρέτησης της Pro Staff είναι αρκετό για να μπορέσετε να δώσετε στον πελάτη σας την ακριβή ώρα που μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα του.

Ο ειδικευμένος συνεργάτης μας θα έρθει στον χώρο σας με τον απαιτούμενο εξοπλισμό ώστε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
 Επικοινωνήστε μαζί μας

 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Υπηρεσίες Μασάζ

Υπηρεσίες Εκγύμνασης

Υπηρεσίες Διατροφής

Υπηρεσίες Ομορφιάς

Please reload

© 2017 created by Natasa Mantoulidou

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon