Οι υπηρεσίες μασάζ της ProStaff, προσφέρονται κατόπιν ζήτησης της επιχείρησης σας με ένα απλό και άμεσο τρόπο.

Οι συνεργάτες μας έρχονται στον χώρο σας (ξενοδοχεία, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής κ.α.) εξοπλισμένοι πλήρως για να προσφέρουν την υπηρεσία που ο πελάτης σας έχει επιλέξει μέσα από μια γκάμα πλούσια σε είδη μασάζ όπως χαλαρωτικό, αθλητικό κ.α.

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και κατέχουν διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία από την WMF – World Massage Federation.

Η επιχείρηση σας είναι πλήρως αποδεσμευμένη από σχέσεις εξαρτημένης εργασίας και εργοδοτικές εισφορές.

  Ο εξοπλισμός παρέχεται από την εταιρία μας και αφορά κρεβάτια μασάζ, έλαια , banners, διαφημιστικό και άλλο προωθητικό υλικό.

Τέλος, στον χώρο που διαθέτει η επιχείρηση σας μπορούμε να συμβάλουμε με διακοσμητικές και  μεταρρυθμιστικές συμβουλές.

Υπηρεσίες Μασάζ

Ενδεικτικά τα είδη των μασάζ που προσφέρονται είναι

 

Το κλασσικό χαλαρωτικό μασάζ (Relaxing massage ), όπου εφαρμόζονται   κυκλικές γεμάτες κινήσεις  που εστιάζουν στα επιφανειακά στρώματα των μυών και έτσι έρχεται η σωματική χαλάρωση και ευεξία.

 

Ακόμα περισσότερο ενισχύεται η αίσθηση αυτή με το Anti stress massage μας όπου μέσα από κινήσεις ρευστότητας και με την χρήση ειδικών αιθέριων ελαίων βιώνεται μια χαλάρωση πιο λεπτοφυής και σε πνευματικό πεδίο.

To back side holistic massage ανακουφίζει το πίσω μέρος του σώματος άμεσα καθώς εστιάζει σε σημεία καταπόνησης όπως η πλάτη.

 

Το  Sports Massage  ιδανικό για ανθρώπους με έντονη αθλητική δραστηριότητα καθώς περιλαμβάνει ειδικές τεχνικές μάλαξης και διατάσεων. Αποσβένεται το στρες και η ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης.

 

Παρόμοιο με το αθλητικό είναι το Deep tissue massage που απολαμβάνουν όσοι επιθυμούν έντονη βαθιά πίεση . Μοιάζει με το αθλητικό αλλά εστιάζει λιγότερο σε τεχνικές διάτασης. 

θεραπείες περιποίησης.

© 2017 created by Natasa Mantoulidou

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon