Η ProStaff, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, επανδρώνει το δυναμικό της με πιστοποιημένους απόφοιτους, ενώ παράλληλα παρέχει συνεχώς σεμινάρια που αφορούν τους τομείς δραστηριοποίησης της και δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους εργαζόμενους της να εκπαιδευτούν πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο ενδιαφέρονται ώστε να είναι έτοιμοι να βγούν στην αγορά εργασίας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Ο Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων είναι ένας πρωτοπόρος φορέας στο χώρο του μασάζ και των εναλλακτικών θεραπειών. Ο οργανισμός παρέχει προγράμματα εκπαίδευσης και σε ειδικότητες εκτός του μασάζ, όπως διατροφολογία, κινησιοθεραπεία, πρώτες βοήθειες και άλλα.

Η Fitness Academy αποτελεί μια νέα σελίδα στο χώρο της φυσικής αγωγής και εισάγει στην αγορά νέες καινοτόμες και πρωτότυπες ειδικότητες, τις οποίες έχει ανάγκη κάθε γυμναστήριο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το σεμινάριο της αρεσκείας τους ή να παρακολουθήσουν έναν ολοκληρωμένο κύκλο εκπαίδευσης, που οδηγεί σε πιστοποίηση ειδικότητας.

Η World Massage Federation ιδρύθηκε για να επεκτείνει το μασάζ παγκοσμίως οργανώνοντας εκπαιδευτικές συναντήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, διεθνή camps και εκδηλώσεις.

H WMF είναι επίσημα διαπιστευμένος οργανισμός διεθνώς.

Please reload

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
 Επικοινωνήστε μαζί μας

© 2017 created by Natasa Mantoulidou

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon